Jeg fjerner smerter i nakke/skuldre med kropsterapi

Behandling af nakke/skuldre

​En behandling til dig der har en travl hverdag med mange gøremål og til dig, der sidder meget foran en skærm og/eller med din telefon.

Behandlingen af dine nakke/skuldre-problemer løsner op for dine spændinger i både nakke og skuldre, formindsker dine smerter og forløser din spændingshovedpine.

Effektiv behandling i forhold til:

Stivhed i nakke og skuldre

Muskelinfiltrationer

Smerter af arbejdsstillinger

​Når jeg kombinerer min viden om krop og psyke, kan jeg hjælpe dig til større kropsbevidsthed. Kropsbevidsthed vil sige, at vi er i stand til at mærke, tolke og ikke mindst handle på vores krops impulser og signaler. Ved at øge vores kropsbevidsthed får vi i højere grad mulighed for at foretage bevidste valg og herigennem også mulighed for at lade vores liv udvikle sig i den retning, vi ønsker.

Jeg håber, du har lyst til at kontakte mig for at få afklaret, om behandling af nakke og skuldre via kropsterapi er det rigtige for dig.

Om Susanne

Mit navn er Susanne. Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut uddannet på Totum. Jeg arbejder dybdegående med aku- og zonetryk/ triggerpunktsaktivering og løsner op for akkumulerede spændinger. Jeg åbner og aktiverer kroppens egne helbredende funktioner. 

logo2      logo1

Kontakt

Susanne Strandbygaard

​Birmavej 23A, 2300 København S

+45 21 92 20 49

info@kropiterapi.dk

Man– fre: 8:00 – 17:00

Weekend: Efter aftale

Tilmeld nyhedsbrev