Skræddersyet mentorforløb

Mentorforløb

Mentorforløbet er for dig, som arbejder med kroppen, og som i en eller anden udstrækning har brug for sparring under forløbet. Det kan være til dig, som er ved at tage en kropsterapeutisk uddannelse, en massøruddannelse eller en terapeutuddannelse, og som har brug for støtte og sparring undervejs. Du kan blandt andet bruge mig til hands on-korrektion, justeringer af greb og metoder og i særdeleshed til samtale-rådgivning.

Mentorforløbet kan hjælpe dig i mål med din uddannelse, og det kan hjælpe dig til at tage ansvar for dig selv, din krop og dine behandlinger, så du kan stå langt stærkere i dig selv og selv give kraftfulde og autentiske behandlinger.

Mentorforløbet er en mulighed for dig, som vil investere i dig selv og din fremtid. I forløbet kan du træne indføling og få masser af feedback på, hvor du er i dit uddannelsesforløb. Der er plads til hele dig, til sparring og vejledning, og jeg deler gladeligt ud af al min erfaring undervejs, så du står stærkere både i din uddannelse og efter uddannelsens afslutning.

Ring til mig og få et skræddersyet mentorforløb – prisen afhænger af forløbets omfang. Ring og få en snak om dit udviklingspotentiale.

Om Susanne

Mit navn er Susanne. Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut uddannet på Totum. Jeg arbejder dybdegående med aku- og zonetryk/ triggerpunktsaktivering og løsner op for akkumulerede spændinger. Jeg åbner og aktiverer kroppens egne helbredende funktioner. 

logo2      logo1

Kontaktoplysninger

Susanne Strandbygaard

​Birmavej 23A, 2300 København S

+45 21 92 20 49

info@kropiterapi.dk

Man– fre: 8:00 – 17:00

Weekend: Efter aftale

Tilmeld nyhedsbrev