Kropsterapi giver indsigt og velvære

Sådan foregår en behandling hos Kropiterapi

​Kropsterapi handler blandt andet om at forløse gamle følelser, der har sat sig til kroniske spændinger og smerter i kroppen.

Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut (registreret alternativ behandler) og arbejder med pulserende bevægelser af led og muskler og med aktivering af dit lymfe- og energisystem samt lærer dig simple åndedrætsteknikker.

Vores følelser og erfaringer, både positive og negative. Uforløste konflikter, traumer, chok, anspændthed og stress. Alt sammen kan ophobes i kroppen som ubalancer og spændinger/fysiske blokeringer i organerne og musklerne. Når vi ophober spændinger, blokeres vores såkaldte meridianbaner, hvor vores livsenergi flyder. Det kan vi opleve som ubalancer og smerter i kroppen.

Sådan behandler jeg med kropsterapi

Jeg starter altid med at tale med mine klienter, så de med egne ord får mulighed for at give mig deres historie. I dette møde lytter jeg til dine ord og din krop og opdager de første sammenhænge, og i løbet af samtalen sporer jeg mig ind på, i hvilken retning, jeg mener, at behandlingen skal gå. Det er især i samtalen, at jeg kan bruge min mangeårige terapeutiske baggrund inden for psykologien.  

I den fysiske del af behandlingen starter jeg med at scanne din krop med mine hænder. Jeg løsner dine nakkespændinger, din kæbe, din brystkasse, din mave, din lyske, arme, ben og fødder. Hele forsiden og bagsiden. Jeg går nysgerrigt på opdagelse i din krop for at finde ud af, hvor du har dine spændinger og undersøger sammen med dig, hvilke følelser der ligger bag spændingerne.

Kropsterapi hjælper dit nervesystem og din krop til at falde til ro, skaber bevidsthed og balance, og giver dig indsigt i hvad din krop forsøger at fortælle dig, så du på sigt bliver bedre til at mærke dine grænser, tage dine symptomer alvorligt og til at skabe plads til dig.

​Gennem behandlingen arbejder jeg også med din vejrtrækning, som er bindeleddet mellem det fysiske og psykiske. Kropsterapi er med til at booste dit immunforsvar, sætte gang i din blodgennemstrømning og hjælpe dig til at slippe gamle fysiske og psykiske spændinger og forløse aflåste kropsdele.

De fleste, som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. Nogle oplever ligefrem, at livet i det hele taget føles mere enkelt. At der pludseligt åbner sig nye veje til udvikling og trivsel.

Om Susanne

Mit navn er Susanne. Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut uddannet på Totum. Jeg arbejder dybdegående med aku- og zonetryk/ triggerpunktsaktivering og løsner op for akkumulerede spændinger. Jeg åbner og aktiverer kroppens egne helbredende funktioner. 

logo2      logo1

Kontakt

Susanne Strandbygaard

​Birmavej 23A, 2300 København S

+45 21 92 20 49

info@kropiterapi.dk

Man– fre: 8:00 – 17:00

Weekend: Efter aftale

Tilmeld nyhedsbrev