Lymfesystemet

Lymfesystemet arbejder sammen med vores kredsløb og vores immunforsvar om at rense kroppen for affaldsstoffer, overflødig væske og fedt. Lymfesystemet hjælper kroppens immunforsvar med at bekæmpe infektioner og kræftceller. Det hjælper stofskiftet i balance og det hydrerer huden.

Er du overmandet af træthed, søvnproblemer, hovedpine, træg mave, ømhed i kroppen og oppustethed, så er det højst sandsynligt fordi du trænger til at få sat gang i lymfesystemet.

Lymfesystemet arbejder sammen med vores kredsløb og vores immunforsvar om at rense kroppen for affaldsstoffer, overflødig væske og fedt.

Lymfesystemet hjælper kroppens immunforsvar med at bekæmpe infektioner og kræftceller. Det hjælper stofskiftet i balance og det hydrerer huden.

I en kropsterapeutisk behandling kan du få boostet dit lymfesystem, hvilket understøttes med fokus på din vejrtrækning og ved bevægelse af alle kroppens muskler. Det har positiv indflydelse på dit kredsløb og dit immunforsvar. Du kan opleve stor forløsning, fordi energien igen kommer til at strømme frit i din krop, fordi du vil få balance i dit mave/tarmsystem og fordi du vil føle dig mere vital og få meget mere energi.

Det kan være særdeles effektivt at sætte gang i lymfesystemet hvis du har et lavt immunforsvar eller for at mildne f.eks. eftervirkningerne efter kemokur og strålebehandling.

Om Susanne

Mit navn er Susanne. Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut uddannet på Totum. Jeg arbejder dybdegående med aku- og zonetryk/ triggerpunktsaktivering og løsner op for akkumulerede spændinger. Jeg åbner og aktiverer kroppens egne helbredende funktioner. 

logo2      logo1

Kontakt

Susanne Strandbygaard

​Birmavej 23A, 2300 København S

+45 21 92 20 49

info@kropiterapi.dk

Man– fre: 8:00 – 17:00

Weekend: Efter aftale

Tilmeld nyhedsbrev