Mine kunders udtalelser

stars

"Fantastisk at blive set"

Susanne er den vildeste terapeut og er du crazy det gør naller når hun behandler, men samtidig føles det fantastisk at blive set sådan både indeni og udenpå. Jeg har en ret så broget fortid, som hun i den grad har formået at sætte i relief og jeg har både fået råbt og skreget, grinet og grædt. Det har åbnet min verden.”

Nete

stars

"Meget mere end en kropsbehandling"

Jeg havde gået med ondt i ryggen og en låst lænd i over 6 måneder. Efter at have prøvet både fysioterapi og øvelser for ryggen i månedsvis – uden succes – besluttede jeg mig for at bestille en tid til kropsbehandling hos Susanne…

Ud over at Susanne får godt fat i alle de ømme og stramme steder på kroppen, giver en behandling hos hende så uendeligt meget mere. Hun nøjes nemlig ikke med kun at behandle symptomerne, hun leder også efter årsagen til at kroppen får ondt – både fysisk og psykisk.

Min krop havde det uden tvivl meget bedre efter behandlingen, og jeg sov for første gang i flere uger godt om natten, da min ryg var mere blød og ikke gjorde så ondt. Lige så værdifuldt var det, at Susanne gav mig en masse fysiologisk viden omkring, hvorfor min krop gjorde ondt. Hun var nysgerrig på, hvad de psykologiske årsager kunne være. Dette gav mig en masse tanker omkring, hvordan jeg prioriterer i livet, hvorfor jeg ikke er så god til at tage hensyn til mig selv, hvorfor det er så vigtigt for mig at være stærk etc. Så alt i alt en fantastisk behandling med skøn selvrefleksion og årsag-søgen som bonus.

Ewa

stars

"Vildeste uviklingsrejse"

Hvor var det bare en vild oplevelse, jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg prøvede en kropsterapi af Susanne på en messe i Øksnehallen og blev helt solgt til behandlingen..

Jeg kunne svæve derfra. Selvom der var proppet af mennesker, kom jeg i kontakt med nogle dybe følelser og fik dem forløst. Susanne er ret spot on i hendes tryk og hun spotter lynhurtigt de udfordringer man kæmper med. Jeg startede efterfølgende i et længere forløb hos kropiterapi og det har været den vildeste udviklingsrejse. Jeg er så taknemmelig.

Mona

stars

"Nu kan jeg igen rede mit hår"

Det var virkelig skønt. Jeg har døjet med smerter flere steder i hele kroppen i mange, mange år. Kropsterapien betyder, at min bevægelighed bliver bedre og gør, at min livskvalitet er mærkbart forbedret…

Viggo

stars

"Jeg har virkelig lært mig selv at kende"

Jeg kan varmt anbefale Susanne. Hun er en dygtig kropsterapeut og hun deler gerne ud af hendes indsigter. Jeg har virkelig lært mig selv at kende og hun har givet mig troen på mig selv tilbage.

Klaus

Om Susanne

Mit navn er Susanne. Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut uddannet på Totum. Jeg arbejder dybdegående med aku- og zonetryk/ triggerpunktsaktivering og løsner op for akkumulerede spændinger. Jeg åbner og aktiverer kroppens egne helbredende funktioner. 

logo2      logo1

Kontaktoplysninger

Susanne Strandbygaard

​Birmavej 23A, 2300 København S

+45 21 92 20 49

info@kropiterapi.dk

Man– fre: 8:00 – 17:00

Weekend: Efter aftale

Tilmeld nyhedsbrev