Om mig

Hvem er jeg?

​Mit navn er Susanne Strandbygaard. Jeg er et energisk menneske, der har arbejdet intenst med min egen krop og psyke hele mit liv. Jeg har lært mig selv rigtig godt at kende, mine mønstre og overbevisninger, og har en dyb fascination af, hvordan krop og psyke hænger sammen. Hvordan alt det, vi holder tilbage og oplever, sætter sig i kroppen som spændinger og smerte.

Det har været fantastisk for mig at erfare, hvordan kropsterapeutiske behandlinger forløser og skaber flow i kroppen. Behandlingen aktiverer vores indre, selvhelbredende laboratorium og skaber ny energi og glæde. Denne viden og erfaring vil jeg gerne give videre gennem mine behandlinger. 

Selv stiftede jeg første gang bekendtskab med kropsterapien i 2009. Det var en helt ny og enestående verden, der åbnede sig for mig. I min blændende begejstring beskrev jeg til venner og bekendte kropsterapien som en ”Gud”. Jeg følte helt og holdent, at kropterapien kunne redde hvad som helst. Interessen for krop og psyke har stort set altid været til stede, og den voksede stødt, mens jeg tog min 4-årige uddannelse som individuel, par og familieterapeut tilbage i 2005.

Jeg blev pædagog i 2008 og kandidat i pædagogik og psykologi i 2010. I 2018 blev jeg RAB-godkendt kropsterapeut hos Totum. Efterfølgende har jeg gennemgået Masterclass – en overbygning på min uddannelse. Den har sluttet nogle ringe for mig. Det føles nærmest magisk at forene min teoretiske viden med indfølingen i mine behandlinger.

Jeg hjælper dig til større kropsbevidsthed

Når jeg kombinerer min viden om krop og psyke, kan jeg hjælpe dig til større kropsbevidsthed. Kropsbevidsthed vil sige, at vi er i stand til at mærke, tolke og ikke mindst handle på vores krops impulser og signaler. Ved at øge vores kropsbevidsthed får vi i højere grad mulighed for at foretage bevidste valg og herigennem også mulighed for at lade vores liv udvikle sig i den retning, vi ønsker.

Jeg møder dig lige der, hvor du er i livet

Uanset om du kommer med en spændt nakke, et knæ der gør ondt eller en øm skulder, så kan vi sammen finde frem til, hvorfor du har ondt netop dér i din krop.

Kropsterapi er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig til at få en dybere forståelse af dig selv og det liv, du lever, og derigennem til at få det meget bedre!!!

  • Løft i velvære, energi og balance, bedre flow i lymfesystemet og meridianbanerne, og dermed også immunforsvaret.

Jeg håber, du har lyst til at kontakte mig for at få afklaret, om kropsterapi er det rigtige for dig.

​Hvis du har lyst til at læse mere om min personlige rejse, så læs mere på min blog.

Om Susanne

Mit navn er Susanne. Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut uddannet på Totum. Jeg arbejder dybdegående med aku- og zonetryk/ triggerpunktsaktivering og løsner op for akkumulerede spændinger. Jeg åbner og aktiverer kroppens egne helbredende funktioner. 

logo2      logo1

Kontaktoplysninger

Susanne Strandbygaard

​Birmavej 23A, 2300 København S

+45 21 92 20 49

info@kropiterapi.dk

Man– fre: 8:00 – 17:00

Weekend: Efter aftale

Tilmeld nyhedsbrev